At begynde at ryge e cigaret var et godt valg.

At begynde at ryge e cigaret var et godt valg. Det synes jeg, og det synes mine omgivelser vidst  også. Som ryger kan man jo ikke selv lugte lugten af røg. I hvert  fald ikke særlig kraftigt, og hvis man kan, har man nok en tendens  til at tænke at det ikke er så slemt, som det nok egentlig alligevel  er.

Derfor vidste jeg hverken hvor meget mit hjem, mit tøj, min ånde  eller jeg selv lugtede. Det ved jeg stadig ikke helt til perfektion,  men jeg kan dog forestille mig, at det ikke altid har været rart for  en ikke-ryger at være på besøg hos mig. Jeg må sige, at jeg, efter  jeg begyndte at ryge e cigaret, har fået mere af min lugtesans tilbage.  Folk spørger mig, om jeg selv er begyndt at blive generet af andre  rygeres røg, men så vidt er det dog ikke kommet endnu! Men jeg er  begyndt at bekymre mig om, om jeg selv lugter af røg.

e cigarette Hvis jeg har  været på besøg hos en ryger, kan jeg f.eks. finde på at gå i bad  og skifte tøj så snart jeg kommer hjem, så røgen ikke sætter sig  i mit hjem. Jeg lufter desuden mere ud, og beder ofte gæster om at  ryge ude på min altan frem for inde i min lejlighed. Jeg kan mærke  at mine nærmeste har fået det bedre med at være på besøg i mit  hjem efter jeg er begyndt at ryge e cigaret. Min ældste søn har f.eks.  to små børn, og vil gerne undgå at de to små purker kommer i forbindelse  med røg, hvad jeg godt kan forstå.

Nu er han mere afslappet når familien  besøger mig, end han var tidligere, hvor han kunne finde på at ringe  mig op to timer før de skulle komme, for at bede mig om at åbne vinduerne.  Den og lignende situationer oplever jeg ikke længere.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *