Børn elsker julemanden

Alle børn har på et eller andet tidspunkt troet på julemanden. Du finder ikke mange børn i dag, der ikke kan lide juletiden med julekalender hver dag, den dejlige julemad og ønsket om at møde den rigtige julemand.

Kort sagt elsker alle børn julen og julemanden helt indtil det går op for dem, at han ikke længere findes i virkeligheden eller de er blevet tilpas store til at se, at det evt. er en af deres bedsteforældre, der har spillet julemanden de sidste mange år d. 24. december, når julemanden har banket på døren og er kommet med gaver.

Er man bedsteforældre og læser dette eller en professionel julemand i et supermarked i december måned hvert år, bør man have anskaffet sig et så ægte julemandskostume, som overhovedet muligt. Det er nemlig en stor oplevelse og drøm for mange mindreårige børn, at komme til at møde julemanden i virkeligheden.

Derfor skal skægget være hvidt, bukserne og jakken skal være i rødt og du skal have en nissehue på, så du ligner ham, så meget som du nu kan. Et par briller kan også være en god hjælp til en rigtig julemand, hvis du skal læse børnenes ønsker op af deres ønskeseddel, i mens de sidder på skødet af dig, hvis du arbejder som julemand i december måned i et supermarked.

Børnene føler sig ofte rigtig trygge oppe hos julemanden og fortæller ham glædeligt, hvor meget de glæder sig til juleaften og til at få en masse gaver. De kan slet ikke vente til det bliver juleaften og vil helst bare have tiden til at flyve af sted, så de ikke længere skal vente.

Til julen hører også rigtig god julemad til og mange starter allerede et par dage før d. 24 december, så de kan nå det hele og have det hele klar til den store aften, hvor alle fra ens familie samles til en hyggelig og kærlig aften. Man er i selskab med dem man holder allermest af og ønsker den bedste jul med.

Det indebære hos mange familie både ribbensteg og and, hvor man før i tiden kun spiste and, finder du ikke mange familier i Danmark, hvor der ikke er begge dele på aftenmenuen. Derudover skal der også laves risalamande og kirsebærsaucen skal varmes op i en gryde eller serveres kold, afhængig af hvad man kan lide. Den vigtigste ting ved risalamanden som dessert juleaften er vel nok mandlen, som alle stræber efter at få fat i, så man kan blive aftens helt store vinder.

Er man en børnefamilie gør mange det, at de har puttet en ekstra mandel i hver af børnenes skål, så de er sikre på, at få en mandelgave, når de finder deres mandel. Om man synes det er snyd eller ej er op til den enkelte familie selv at vurdere. Det kan være det for nogle ikke, betyder så meget for dem i deres familie, mens andre derimod synes at det skal være fair for alle og at der derfor kun er en mandel, en skål og en mandelgave.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *