Den lyserøde reol

Jeg købte for en del tid siden en reol til min søsters lille pige. Jeg havde hørt, at de manglede en, og jeg brugte derfor lidt tid, på at finde den perfekte. Jeg endte med en lyserød en af slagsen, som jeg virkelig tror, at hende den lille vil blive glad for.

 

Min søsters pige er i øjeblikket helt vild med farven lyserød, prinsesser og bare generelt, totalt pige ting. Jeg tænkte derfor, at en lyserød reol måtte være lige sagen for sådan en lille pige. Jeg afleverede den så her i dag, og ganske rigtigt, så elskede hun den. Hun fortalte mig alt om, hvordan alle hendes små dukker skulle sidde og pynte i den, og og hvordan den kunne bruges som værelser, så jeg er sikker på, at den faldt i god jord.

 

Reaktionen på den lyserøde reol

Hun ville straks have den lyserøde reol ind på sit værelse, og vi hjalp straks til. Hvis den lille prinsesse ville have det, så stod hendes tjenere selvfølgelig klar. Allerede da jeg var der, begyndte hun at sætte ting på plads i ”Prinsesse slottet” som hun kaldte den. Selv fik jeg lov til at sidde i hendes lille seng, og kigge på, imens hun dukke efter dukke, og ting efter ting satte på plads.

 

Da hun var færdig med at sætte på plads i hendes nye reol, viste hun mig det, og gav mig en lille rundtur rundt i ”Slottet”. Hun viste mig at hendes prinsesse dukker havde hver sit værelse, på hver sin hylde, og jeg kom til at tænke på, hvor godt det egentlig var, at jeg ikke havde købt en mindre en. Hun havde godt nok mange dukker. Alt i alt, så virkede det som om at både hende, og min søster var vilde med den, og det viste sig jo også, at der var god brug for den. Da jeg skulle til at gå kom min søster over til mig, og fortalte, at det var første gang hendes lille pige, havde ryddet lidt op på sit værelse.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *