Få råd til din uddannelse i udlandet

I egenskab af studerende er det ofte problematisk at skaffe penge til det man drømmer om og slet ikke at tage til udlandet for at være student. Som student kan man jo ikke blot gribe et job på fuldtid, da det vil gå betydeligt udover studietiden. Men findes der andre løsninger?

Send ansøgninger til legater

Heldigvis foreligger der en hel del faconer til hvorledes man evner at skaffe skejser til at tage uddannelse for. Når du søger legater og anderledes fonde, kan man være begunstiget med at vinde penge, som du kan bruge på sit udlandstur.

Der foreligger en del fonde og legater som giver kapital til udlandsophold, seminarer eller andre ting, som man som student gerne må udnytte.

Et fint punkt at iværksætte din efterspørgsel efter de forhåndenværende fonde eller legater, er ved hjælp af legathåndbogen. I denne bog vil du opleve en fortegnelse over samtlige legater som man kan anmode om gysser. De er alle grupperet i kategorier efter hvornår der er deadline. Nogle af dem har successive sidste frist, mens andre skal spørges på bestemte måneder af året. Disse informationer kan man hurtigt opstøve frem til her.

Utallige af de her puljer og legater er begyndt af afgåede sejrrige mænd, som har bortgivet en portion af deres arv til at igangsætte sådanne legater m.m. så de yngre kuld kan komme til at være med til det samme som dem. Det er grunden til at utallige af legaterne er forbeholdt til konkrete studier eller familier. Så hold et godt øje med hvilke uddannelser de giver midler til og find de mest kvalificerede.

 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *