Få hjælp til at gennemføre dine projekter

Danmark er et foreningsland. Der er så mange foreninger rundt om i landet, inden for alverdens interesser. Har du en interesse, så findes der næsten helt sikkert en forening for dig. Men du er sikkert allerede med i en forening.

Er du medlem i en forening, så oplever du sikkert at I går og drømmer om en række ting I gerne vil købe, gøre bedre eller nye initiativer I vil sætte igang. Idéerne har det med at hobe sig op, men kun ganske få af dem bliver i realiteten udført og til virkelighed.

Det er måske også bedst, da ikke alle idéer er så gode som man først tror de er. Det er helt normalt. Men rigtig mange gode idéer ligger bare og venter på at blive sat igang. Der er noget som stopper dem.

En af de ting som typisk stopper et projekt er manglen på økonomi. Foreningen har simpelthen ikke pengene til at gennemføre projektet. Desuden besidder man ikke arbejdskraften til at skaffe sponsorer og andet, så man kan få økonomien i projektet til at hænge sammen.

Det er synd. Det er rigtig synd at disse gode projekter strander pga. økonomi. Men der er dog gode muligheder for mange af disse projekter. Ved at søge fonde om tilskud, så kan man ofte opnå den støtte man mangler, så man kan få gennemført sit projekt.

Du må ikke anse en fond for en fjende eller nogen som ønsker at holde på pengene. Fondene står med en pose penge, som de ønsker at bruge til at få gennemført en masse gode projekter.

Du har måske også prøvet at søge fonde tidligere, men opgivet pga. at du har fået nogle afslag. Det er ærgerligt, da de fleste kan lære at søge fonde, på en måde så de hiver en masse penge hjem til deres projekter.

Så en stor opfordring herfra til at begynde at søge fonde, hvis du og din forening ikke allerede gør det idag.

Har du lyst til at lære hvordan du søger fonde, så kunne et fundraising foredrag være noget for dig. Det kan du læse meget mere om på denne side.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *