Jeg har længe været i tvivl om jeg skulle forslå min kone at tabe sig lidt

I tvivl

Jeg har  længe været i tvivl om jeg skulle forslå min kone at tabe sig lidt,  men som de fleste jo nok ved er det et meget farligt område at begive  sig ind på hvis man ikke er helt sikker på hvordan ens kone vil tage  det, er det måske bedst lige frem at holde sig væk fra snakken og  lade hende finde ud af det helt selv. Men jeg valgte en lidt anden taktik.  Jeg valgte den luskede køter taktik, hvor jeg holdte min egen hals  væk fra galjen, og fik en af mine gode venner til at tage skraldet  for mig, jeg fik nemlig ham til at foreslå hende et slankekursus, og  du kan tro hun blev sur. Hen endte sågar med at smide ham ud af huset  efter hans kommentar omkring et slankekursus, og jeg sad helt muse stille  under hele forestillingen og var bare glad for at min ven havde taget  skraldet for mig, så jeg ikke var blevet kylet ud. Men ikke desto mindre  virkede det, og efter lidt overvejelse fra min kones side, begyndte  hun dog også til et slankekursus, hvilket vi efterhånden er meget  begejstrede for.
slankekur
Min kone har nemlig været så sød og rar at slæbe  mig med til dette slankekursus, da hun mente at det var min skyld at  min ven var gået over stregen. Jeg var såmænd ligeglad, da det havde  fået hende til at indse at hun havde et problem med sin vægt, og at  hun sidenhen var begyndt at gøre noget ved det, var utroligt dejligt  for mig. Mine kone fortsatte dog også med at gå til det slankekursus  og hun tabte sig fortsat, http://www.livsstilslinjen.dk.

Og som en del  af det famøse slankekursus fik hun også hyret sig en personlig træner,  som efter min mening så lige godt nok ud til hende, men jeg var fortsat  bare glad over at hun fortsatte sit slankekursus og holdte sig til sin  træning, for det pyntede virkeligt på hende, og jeg i dag indrømme  at havde det ikke været for de slankekursus, havde min kone og jeg,  næppe været sammen i dag.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *