Mor tænker kun på flyttefirmaer

Jeg er træt af at høre på min mor, som hele tiden taler om flyttefirmaer. Godt nok skal vi snart flytte, men alle samtaler behøver ikke handle om det. Ja mor, jeg har fattet det er vigtigt for dig, men det er lige så vigtigt, at købe papkasser, som vi kan pakke vores ting ned i, inden vi tænker på at flytte dem. Eller, det er bare det jeg mener. Men jeg er jo er bare en teenager, som ikke laver noget, og som regel gå med hovedet under armen, og lagt min hjerne ind i en pengeboks.

 

Endelig skal vi flytte!

Meget nemt er det, at forstå, at hun tænker meget på flytningen. Det er meget hårdt for os alle sammen, eftersom min mor har boet der hele hendes liv, og min søster og jeg, har også boet der siden vi blev født. Dog har vi ikke råd til det mere, og min mor er derfor begyndt, at tale om flyttefirmaer. En lidt sjov ting at tale om, men hvis det kan bringe hende lidt ro, så må det være sådan.

 

Det står meget klart, at min mor er den det går mest på, at vi skal flytte. Det er også klart. Hun har boet her længst tid, og hendes mor har boet her. Min far har også boet her, men jeg kendte ham ikke rigtig, før han skred igen. Det viste sig at han ikke var klar til, at være far, og var her derfor kun, indtil min søster, som er et år yngre end mig, blev født. Af en eller anden grund, er det nu mig, der tænker på flyttefirmaer.

 

Min mor siger, at det nok skal gå. Dog har jeg en masse tvivl. Ikke nok med, at vi skal flytte i et nyt hus, skal vi også flytte hen til en anden by, og min søster og jeg skal skifte skole. Lige nu vil jeg dog ikke tænke på det, og vil koncentrere mig om, at hjælpe min mor, med at fokusere på andet end flyttefirmaer.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *