omkring i styrkecentret

Når jeg  i dag ser mig omkring i styrkecentret, ser jeg ikke andet en drikkedunke  med væske i, der alle sammen har en sjov og unaturlig farve, og jeg  lige så godt som alle andre, at der ikke er de samme produkter i de  forskellige dunke.

Nej i nogle af dunkene er der måske kreatin pulver  eller aminosyrer, men jeg ved også at i enkelte af dunkene er der ulovlige  stoffer der giver brugeren en unfair fordel, både for dem selv men  det får også andre, specielt de helt unge, til at drømme om at blive  lige så store og markerede, men de ved jo ikke at det hele er snyd  og det bare er ulovlige stoffer der for dem til at blive større.
kreatin
Og  spørger man en man kender som bruger ulovlige stoffer om hvad han har  i drikkedunken svarer han ofte bare at det er kreatin eller noget i  samme lovlige kategori, og jeg syntes ærlig talt at det er noget svineri  på den måde at gå rundt og holde andre for nar og sågar lyve overfor  sine venner, bare for at blive lidt større end de andre, og jeg forstår  mig ikke på fænomenet, da de kun skadet sig selv på lange bane. Problemet  er bare at de ofte hiver nogle af de helt unge i centret med ned i faldet  da de også begynder på ulovlige stoffer for at blive urimeligt stor.

Hvis det stod til mig skulle de holde sig til kreatin eller lignende  produkter, da det ikke er skadeligt, men stadig har en rigtig god virkning,  og så længe man er realistisk er kreatin et rigtig godt middel til  at booste sin egen træning. Se mere her.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *